Urbanisme i ordenació del territori

Articles

El ple del Consell de Mallorca reclama MÉS solidaritat i autogovern

Solidaritat amb els refugiats, la igualtat vers la dona i en contra de les prospeccions al mediterrani. El ple del Consell ha mostrat dues línies estratègiques de la institució presidida per MÉS: una vessant solidària, amb declaracions institucionals i compromeses, i una altra que reclama més (...)

Barceló: “Sense la protecció que vàrem fer, el camp de golf estaria construït i Son Bosc seria irrecuperable”

MÉS i GOB celebren la sentència que els ha donat la raó al recurs presentat fa 8 anys “Satisfacció total per aquesta sentència que ha donat la raó al recurs que vàrem presentar el GOB i el PSM”, assenyala avui, just davant dels terrenys de Son Bosc, Biel Barceló, coordinador de la formació (...)

Alaró i Mancor de la Vall s’adhereixen a l’Agència de Disciplina Urbanística del Consell de Mallorca

Alaró i Mancor de la Vall s’adhereixen a l’Agència de Disciplina Urbanística (ADU), com ja el mes de desembre ho feren Felanitx i Artà. Amb aquests municipis, seran 10 els adherits, comptant Campanet, Puigpunyent, Algaida, Marratxí, Son Servera i Montuïri. L’Agència es tracta d’un organisme que (...)

Les formacions de MÉS a Santa Margalida i Artà es mobilitzen a favor de Sa Canova

La platja i el sistema dunar de Sa Canova varen ser declarats ANEI a l’any 1991 per la Llei d’Espais Naturals. Es tracta d’una àrea especialment sensible des del punt de vista ambiental que també es troba inclosa dins el Lloc d’Interès Comunitari (LIC) del torrent de Na Borges. Administrativament (...)

El Consell dóna llum verda a la creació del Centre Internacional de Fotografia Toni Catany

El protocol de col·laboració entre el Consell de Mallorca, l’Ajuntament de Llucmajor i la Fundació Toni Catany per crear el Centre Internacional de Fotografia dedicat al fotògraf llucmajorer va rebre el passat dijous el suport de totes les forces polítiques representades en el ple del Consell. El (...)

100diesPalma: En marxa per transformar la ciutat

La campanya 100diesPalma dona a conèixer els canvis que hem realitzat a la ciutat durant aquests primers 100 dies de govern municipal. Els nostres regidors estan en marxa per transformar la nostra ciutat en un lloc MÉS just, MÉS lliure, MÉS culte i MÉS democràtic. Entre els canvis posats en marxa (...)

MÉS Joves s’organitza i celebra sis actes aquest estiu per parlar de turisme, d’immigració, de drets LGTBI, de capitalisme i de mallorquinisme polític

A partir del setembre posen en marxa un nou cicle, replet de nous actes i activitats centrats en les properes eleccions generals El passat 13 de juliol va renéixer MÉS Joves, amb un nou logotip i una forta presència a les xarxes socials, amb l’objectiu de fer #unamarxaMÉS. Un nou projecte que (...)