Model energètic

Articles

MÉS proposa gravar el sistema energètic tradicional i aquesta recaptació invertir-la en renovables

Aquesta proposta permetria doblar la inversió actual de les Illes en producció d’energia alternativa "La Fiscalitat ambiental ha de servir per canviar el model energètic", ha assenyalat el diputat de MÉS per Mallorca, Antoni Reus. L’objectiu és gravar el model energètic fòssil per tal de de (...)

MÉS contra la decisió del govern del PP de convertir-nos en l’Estat que més restringeix l’autoconsum del món

L’objectiu del reial Decret del govern espanyol és minimitzar la pèrdua d’ingressos que aquest tipus de consum pot causar a les grans companyies elèctriques. MÉS per Mallorca i MÉS per Menorca han presentat una proposició no de llei instant a la seva derogació El passat divendres 9 d’octubre el (...)

Joan Font anuncia una convocatòria per a l’elaboració de certificacions energètiques dels edificis municipals

La convocatòria, que es posarà en marxa dins el proper mes d’octubre, anirà destinada a municipis de menys de 20.000 habitants els quals podran elaborar una acreditació energètica d’un dels seus edifici públics. El conseller de Desenvolupament Local del Consell de Mallorca ha anunciat aquesta (...)

El grup MÉS exigeix l’aplicació de la nova normativa de carreteres a la línia d’alta tensió d’Alcúdia

El diputat David Abril afirma que “el Govern dóna l’esquena a les famílies per facilitar a Red Eléctrica el seu pas per davant l’escola pública Norai del Port d’Alcúdia. Hi ha alternatives” Mares i pares del col·legi Norai i la coordinadora de les Amipas dels centres educatius d’Alcúdia, han exigit (...)

Què és MÉS?

No saps qui som? No saps que #somMÉS? Mira aquest vídeo, en sabràs alguna cosa MÉS

El Govern Rajoy protegeix l’empresa que va fer els sondejos sísmics il·legals el 2013

David Abril: “El PP nega a la ciutadania la possibilitat de dir la seva perquè sap que hi haurà un allau d’al·legacions en contra”. El Grup MÉS denuncia que el Govern de Rajoy torna emparar les empreses promotores de les prospeccions petrolíferes, concretament l’empresa Seabird, presumptament (...)

MÉS denuncia Repsol, Cepsa i BP per a defensar els interessos dels consumidors de Balears

Els diputats del Grup MÉS presenten la denúncia contra les operadores petrolieres davant la Comissió Nacional de la Competència perquè investigui per què el preu del gasoil a les nostres illes és el més car de l’Estat El Grup Parlamentari MÉS ha presentat avui una denúncia davant la Comissió Nacional (...)