Model energètic

Articles

Florent Marcellesi: "Endesa hauria de fer públic quan pensa tancar Es Murterar"

L’eurodiputat d’ALE-Verds defensarà propostes de MÉS per Mallorca a Europa que acompanyin la transició econòmica i ecològica de les Illes Balears "No tots els partits tenen la sort de MÉS per Mallorca de tenir un representant a Brussel·les com Florent Marcellesi, eurodiputat d’ALE-Verds", ha (...)

ABRIL: “Instam el govern d’Espanya a no allargar la vida de les centrals nuclears”

MÉS per Mallorca reclama que les Illes aposten per un model energètic basat en les energies renovables El portaveu de MÉS per Mallorca, David Abril ha criticat la posició del govern d’Espanya pel que fa a les renovables, ja que amb “l’impost al sol, demostra tenir una política energètica erràtica i (...)

Consell i Govern impulsaran mesures de lluita contra el canvi climàtic als municipis de Mallorca

La institució insular ha posat en marxa línies d’ajudes perquè els ajuntaments pugui adquirir vehicles elèctrics (1,6 milions d’euros), i per prendre mesures d’eficiència energètica (700.000 euros). El Govern hi participa amb aportacions de les conselleries de Territori i de Medi Ambient. L’objectiu és (...)

MÉS aposta per la implantació dels vehicles 100% elèctrics als municipis de les illes

El Consell de Mallorca i la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat col•laboren per tal d’impulsar l’adquisició de vehicles 100% elèctrics per part dels ajuntaments de les illes i aprofitar així les energies renovables. El conseller de Desenvolupament Local del Consell de Mallorca, Joan (...)

El Consell destina 1,6 milions d’euros per a l’adquisició de vehicles elèctrics per als ajuntaments

Amb aquesta nova línia de subvencions, cada ajuntament de Mallorca disposarà de 30.000 euros per a l’adquisició de vehicles de propulsió cent per cent elèctrica per a la prestació de serveis de competència municipal. El conseller de MÉS i titular de Desenvolupament Local, Joan Font, acompanyat del (...)