Medi Ambient

Articles

Més mitjans que mai per protegir la posidònia

L’operatiu de protecció, únic a la Mediterràna, ha dut a terme 50.467 actuacions aquest estiu Tenim més mitjans que mai per protegir la posidònia. El servei de vigilància de la posidònia ha dut a terme 50.467 actuacions aquest estiu. L’operatiu de protecció, únic a la Mediterrània, ha assessorat (...)

El Consell de Mallorca i els ajuntaments aposten per reduir el CO2 i fomentar l’estalvi d’aigua

L’objectiu d’aquesta mesura del Pacte de Batles i Batlesses a la que s’han sumat 33 ajuntaments, és la reducció d’un 20% d’emissions de CO2 i el foment de l’estalvi d’energia Un gestor energètic dura les tasques relacionades amb els equipaments municipals per fer-los més sostenibles. D’aquesta manera (...)

Campomar: "Volem garantir que les nostres costes tenguin un futur sostenible. Per això, tothom ha de fer un ús responsable"

MÉS per Mallorca presenta una proposta parlamentària de col·laboració entre municipis i Delegació de Govern per acabar amb les molèsties de les Party Boats que fan un renou excessiu La diputada Joana Aina Campomar de MÉS per Mallorca, juntament amb els regidors de Palma, Neus Truyol, l’assessor de (...)

MÉS per Mallorca demana a Biel Company que posi data per mostrar el document del REB

Ferrà: “El decret de posidònia és imprescindible per protegir el pulmó de la Mediterrània” El portaveu del grup parlamentari de MÉS per Mallorca, Josep Ferrà, ha celebrat aquest dilluns en roda de premsa el previsible anunci de la ministra de Transició Ecològica, Teresa Ribera, de l’ampliació del (...)