Medi Ambient

Articles

Groizard serà el nou director de l’àrea de renovables a l’Institut per a la Diversificació i l’Estalvi d’Energia, depenent del Ministeri per a la Transició Ecològica

MÉS per Mallorca vol reconèixer i agrair la tasca d’en Joan Groizard que ha permès avançar de forma clara en la lluita contra la pobresa energètica MÉS per Mallorca anuncia que Joan Groizard ha estat escollit, després d’un procés de selecció públic, director de l’àrea de renovables a l’Institut per a (...)

MÉS per Mallorca celebra que es faci efectiva la seva proposta de tancar Es Murterar

La formació ecosobiranista ara reclama a l’estat espanyol un paquet de mesures específiques per a les Illes per lluitar contra el canvi climàtic Aquesta setmana, en concret el dimecres 24 d’octubre ha estat el dia internacional de la lluita en contra del canvi climàtic. Una de les lluites que (...)

Més mitjans que mai per protegir la posidònia

L’operatiu de protecció, únic a la Mediterràna, ha dut a terme 50.467 actuacions aquest estiu Tenim més mitjans que mai per protegir la posidònia. El servei de vigilància de la posidònia ha dut a terme 50.467 actuacions aquest estiu. L’operatiu de protecció, únic a la Mediterrània, ha assessorat (...)

El Consell de Mallorca i els ajuntaments aposten per reduir el CO2 i fomentar l’estalvi d’aigua

L’objectiu d’aquesta mesura del Pacte de Batles i Batlesses a la que s’han sumat 33 ajuntaments, és la reducció d’un 20% d’emissions de CO2 i el foment de l’estalvi d’energia Un gestor energètic dura les tasques relacionades amb els equipaments municipals per fer-los més sostenibles. D’aquesta manera (...)