Igualtat de gènere

Articles

No volem cap violència, cap ni una!

Un article de Lila Thomàs i Andreu Aquest cap de setmana hem vist a la premsa l’assassinat d’Horts H Henkels presumptament en mans de la seva esposa Svetla Batukova. Una mort plena de violència, que alguns mitjans han volgut destacar, a ganivetades. Hem començat l’any malament, tres (...)

El ple del Consell de Mallorca reclama MÉS solidaritat i autogovern

Solidaritat amb els refugiats, la igualtat vers la dona i en contra de les prospeccions al mediterrani. El ple del Consell ha mostrat dues línies estratègiques de la institució presidida per MÉS: una vessant solidària, amb declaracions institucionals i compromeses, i una altra que reclama més (...)

8 de març: Un clam de la Lluita Feminista

Cursach: “Hem de celebrar que ben aviat tindrem una llei d’igualtat” Les dones i els homes de MÉS van participar en la manifestació del 8 de març, dia Internacional de la Dona, on prop d’un miliar de persones varen fer sentir la seva veu a Palma en contra del patriarcat i a favor de la lluita (...)

100diesPalma: En marxa per transformar la ciutat

La campanya 100diesPalma dona a conèixer els canvis que hem realitzat a la ciutat durant aquests primers 100 dies de govern municipal. Els nostres regidors estan en marxa per transformar la nostra ciutat en un lloc MÉS just, MÉS lliure, MÉS culte i MÉS democràtic. Entre els canvis posats en marxa (...)

Fina Santiago i Rosa Cursach presentaran en les properes setmanes l’esborrany de la Llei d’Igualtat de Dones i Homes 

La directora de l’IBDona ha comunicat al Consell Rector de l’IBDona les línies estratègiques per aquesta legislatura Està previst que en les properes setmanes es traslladi l’esborrany als grups parlamentaris i entitats per a que sigui consensuada i s’iniciï el més aviat possible la seva (...)

MÉS Joves s’organitza i celebra sis actes aquest estiu per parlar de turisme, d’immigració, de drets LGTBI, de capitalisme i de mallorquinisme polític

A partir del setembre posen en marxa un nou cicle, replet de nous actes i activitats centrats en les properes eleccions generals El passat 13 de juliol va renéixer MÉS Joves, amb un nou logotip i una forta presència a les xarxes socials, amb l’objectiu de fer #unamarxaMÉS. Un nou projecte que (...)

Objectius de la conselleria de Serveis Socials: Lluita contra la pobresa, llei d’igualtat, dependència, salut mental i joves extutelats

Fina Santiago ha exposat quins són els objectius de la Conselleria a curt i llarg termini per a aquesta legislatura. Alguns s’emmarquen en el compliment dels acords de governabilitat i d’altres es duran a terme de manera conjunta i coordinada amb altres conselleries La lluita contra la pobresa (...)