Igualtat de gènere

Articles

Campanya per denunciar els delictes d’odi

La Conselleria de Serveis Socials i Cooperació col·labora amb l’associació Ben Amics en una campanya dirigida a denunciar els delictes d’odi relacionats amb l’orientació sexual i/o identitat de gènere. A través de fulletons i cartells informatius es pretén donar visibilitat a un dels delictes d’odi més (...)

Capellà: "Una llei necessària per fer la vida més fàcil a tothom i desfer la desigualtat que ens separa"

Demà el Parlament aprovarà la Llei d’Igualtat d’homes i dones que permetrà aplicar mesures que afavoriran la igualtat efectiva La diputada de MÉS per Mallorca, Margalida Capellà ha posat la seva satisfacció, ja que demà s’aprovarà la Llei d’Igualtat d’homes i dones, a la qual el grup d’igualtat de la (...)

Un NO constant al masclisme

60 homes de MÉS han mostrat el seu rebuig a aquesta xacra que acaba amb l’assassinat d’una dona L’u de febrer passat MÉS va iniciar una campanya diària de denúncia del masclisme a les xarxes socials. Llavors 7 homes ja hi havien assassinat 7 dones -dades del 2016-. Entre les quals hi ha Lisa Jane (...)

No volem cap violència, cap ni una!

Un article de Lila Thomàs i Andreu Aquest cap de setmana hem vist a la premsa l’assassinat d’Horts H Henkels presumptament en mans de la seva esposa Svetla Batukova. Una mort plena de violència, que alguns mitjans han volgut destacar, a ganivetades. Hem començat l’any malament, tres (...)

El ple del Consell de Mallorca reclama MÉS solidaritat i autogovern

Solidaritat amb els refugiats, la igualtat vers la dona i en contra de les prospeccions al mediterrani. El ple del Consell ha mostrat dues línies estratègiques de la institució presidida per MÉS: una vessant solidària, amb declaracions institucionals i compromeses, i una altra que reclama més (...)

8 de març: Un clam de la Lluita Feminista

Cursach: “Hem de celebrar que ben aviat tindrem una llei d’igualtat” Les dones i els homes de MÉS van participar en la manifestació del 8 de març, dia Internacional de la Dona, on prop d’un miliar de persones varen fer sentir la seva veu a Palma en contra del patriarcat i a favor de la lluita (...)