Eleccions 26J

Articles

Antoni Verger: “Encara hi ha una possibilitat de govern de canvi amb l’esquerra i amb sobiranistes catalans i bascos i caldria aprofitar-la”

“No eren els resultats que esperaven ens ha perjudicat l’abstenció, així i tot vull valorar la feina que ha fet la gent de MÉS durant tota la campanya i que ens ha permès que Units Podem MÉS estigui quatre punts per damunt de la mitjana estatal. La feina que hem fet s’ha notat” Un cop coneguts els (...)

Unides PODEM MÉS plantejarà a Madrid la posada en marxa d’una Renda Social Garantida per a famílies sense ingressos

La coalició també reivindica l’extensió de l’atenció a la dependència i la revalorització de les pensions i la defensa dels drets dels menors Les persones que han quedat sense recursos, els homes i dones pensionistes, els infants i les persones dependents han de recuperar els drets que el PP (...)

El kit de campanya d’#UnidesPodemMÉS

Com ja sabeu, diumenge 26 de juny es faran les Eleccions Generals, i per primera vegada a la història, les esquerres poden superar al PP. La coalició #UnitsPodemMÉS pot esdevenir la primera força de les Illes Balears, superant tant en nombre de vots com en escons al Partit Popular. Aquesta (...)