Agricultura, ramaderia i pesca

Articles

El Consell de Mallorca crea una línia d’ajudes per millorar els sistemes hídrics

El departament de Desenvolupament Local del Consell de Mallorca ha anunciat que invertirà 1.5 milions d’euros als ajuntaments per evitar les fuites d’aigua. Es tracta d’una mesura pràctica per pal·liar els efectes immediats de la sequera. "La finalitat és millorar els sistemes hídrics dels pobles (...)

El Consell dóna llum verda a la creació del Centre Internacional de Fotografia Toni Catany

El protocol de col·laboració entre el Consell de Mallorca, l’Ajuntament de Llucmajor i la Fundació Toni Catany per crear el Centre Internacional de Fotografia dedicat al fotògraf llucmajorer va rebre el passat dijous el suport de totes les forces polítiques representades en el ple del Consell. El (...)

El Govern instarà l’Estat i la UE a arxivar definitivament els projectes de prospeccions petrolíferes

Biel Barceló i Vicenç Vidal remarquen que un nou informe del Ministeri informa negativament sobre el projecte de prospeccions al Golf de Lleó La Comissió de Medi Ambient de les Illes Balears ha rebut l’informe tècnic de la Direcció General de Sostenibilitat de la Costa i el Mar del Ministeri (...)

Biel Barceló proposa a sa Pobla un pla estratègic per garantir l’exportació agrícola els propers 20 anys

El candidat de MÉS a la Presidència del Govern visita els portals d’exportació de patata junt amb Joan Font, Margalida Vidal i Antoni Simó Tomàs. També considera necessari el REB i una aposta decidida pel producte local Avui el candidat de MÉS a la Presidència del Govern, Biel Barceló, ha visitat (...)

Què és MÉS?

No saps qui som? No saps que #somMÉS? Mira aquest vídeo, en sabràs alguna cosa MÉS

Preparam el programa del canvi amb assemblees obertes a la ciutadania

Aquest cap de setmana s’han reunit les Assemblees Sectorials d’Educació, Cultura i Llengua, Joves i Esports i Oci El programa electoral definitiu serà aprovat en l’Assemblea General Programàtica que se celebrarà el proper dia 7 de març MÉS per Mallorca prepara el programa electoral amb què (...)