Programa per a Guanyar Palma el 2015 #ReProgramaPalma

Participa en l’elaboració del programa. Tens molt a dir!

Creiem en la participació ciutadana com a eina de transformació social, per això MÉS creix cada dia gràcies a la suma de totes les persones que hi volem aportar feina, propostes i il·lusió.

Necessitam ReProgramar Palma!

I ara tenim a tocar el canvi a Ciutat, la transformació d’una manera de fer política més participativa i radicalment democràtica. El 24 de maig de 2015 tenim una cita amb les urnes. Però des de JA! construïm les propostes que han de fer possible aquest canvi. T’hi sumes?

Recuperem el Futur de Ciutat!

Escriu-nos les teves aportacions segons les cinc àrees: Palma Inclusiva, Palma Participativa, Palma Habitable, Palma Creativa, i Barris i Pobles.

Proposa, comenta, vota...DECIDEIX!

Darreres aportacions rebudes

  • 16 de juny de 2015 a les 21:32, per Tomeu: En català si us plau
  • 20 de maig de 2015 a les 12:24, per Interi: Despedits per recortes.No saben con acabara sa nostra situación a SFM.Nostro juici a sortit nulo.No volen sa nostra readmisión.Molts están interesats en tornar per una feina.Pareix que noltros som (...)
  • 21 de febrer de 2015 a les 18:51, per Jordi: *Millorar el Museu d’Història de la Ciutat del Castell de Bellver. A més d’un horari que no facilita les visites dels ciutadans, necessita una nova musealització dels espais i una renovació del (...)
  • 21 de febrer de 2015 a les 18:37, per Carme: *Reduir les ràtios de les escoles d’infants 0-3 per aconseguir una millor atenció personalitzada. *Augment del personal de suport. L’ideal seria dues persones per aula (una mestra i una auxiliar), (...)
  • 21 de febrer de 2015 a les 18:23, per Jordi: A més de la gestió, des de l’Ajuntament han de garantir unes subvencions suficientment dotades com per assegurar el funcionament dels Casals de Barri; de res serveix un casal gestionat per una (...)
  • 10 de febrer de 2015 a les 10:40, per Xesc: ·Establir programes d’intercanvi amb altres ciutats de la Unió Europea per fomentar l’esperit europeu i intercultural dels joves. ·Implantar una tarifa per a joves al servei de BiciPalma. ·Recuperar (...)
  • 6 de febrer de 2015 a les 12:54, per Maria Bonnin Cortes: MODIFICACIÓ DE LA 2ª PROPOSTA SOBRE ACCESSIBILITAT A ADIFICIS PRIVATS. L’entrecomillat es la modificació que propos La proposta diu: Creerem un programa d’adaptació d’edificis. Totos els edificis (...)
  • 23 de gener de 2015 a les 17:33, per Dídac Martorell: Estic d’acord que s’hauria de sotmetre a votació. Però no entenc què hi té a veure ésser antimilitarista amb tenir present la història en la toponímia. Sofriment, no gaire, perquè quan la varen fer tot (...)
  • 23 de gener de 2015 a les 02:13, per Bibliorata: Comparteixo la preocupació de na Nati en relació a lo descuidades que estan les biblioteques municipals de Palma. Les biblioteques s’han convertit en magatzems de llibres (molts obsolets) i sales (...)
  • 22 de gener de 2015 a les 17:54, per Francesc: Propos que una via tan important per a la ciutat com és General Riera es remodeli.Cal ampliar i ajardinar més la falca verda central del carrer que deixa molt a desitjar.Cal,així mateix,millorar (...)