Inscripció a les primàries de MÉS per Inca

Inscripció a les primàries de MÉS per Inca

16/01/2015: Ha finalitzat el termini d’inscripció al cens electoral. Diumenge dia 18 es publicarà la informació de les candidatures presentades. Podreu seguir la informació de les primàries a aquesta pàgina: www.primariespermallorca.cat/inca

MÉS per Inca ha iniciat el procés per elegir a través d’unes eleccions primàries els vuit primers llocs de la seva candidatura municipal. A més, les persones que quedin entre els quatre primers llocs d’aquesta primera volta podran optar a ser cap de llista, que seria escollit en segona volta en cas d’haver-hi més d’un aspirant. La resta de la llista serà aprovada en assemblea, a proposta de la comissió permanent de MÉS per Inca.

Les primàries de MÉS per Inca seran obertes a tota la ciutadania. Les persones que vulguin presentar la seva candidatura podran fer-ho entre el 2 i el 16 de gener. També es podran inscriure en aquest període totes aquelles persones que vulguin participar en la votació dels candidats que es durà a terme el 31 de gener. En cas d’haver-hi segona volta es celebraria el 7 de febrer.

A més de la participació ciutadana, les primàries de MÉS per Inca tendran tres característiques principals: la perspectiva de gènere, en aquest sentit la candidatura resultant serà paritària a cada tram de dos; la transparència, tot el procés serà obert i tota la informació al respecte serà pública; i la participació juvenil, fomentant la participació dels joves a partir dels 16 anys.

Per a més informació: http://www.compromisambinca.cat/wor...

Inscripció al cens

La inscripció al cens electoral es pot realitzar mitjançant aquest formulari electrònic o bé emplenant el full d’inscripció al cens electoral, que s’ha d’entregar a la seu de MÉS per Inca (Plaça Antoni Mateu, s/n).


L’opció escollida per exercir el vot, bé presencial o bé electrònic, no es podrà canviar a partir del tancament del cens. En el cas de que al teu DNI no figuri la teva residència a Inca, hauràs d’ajuntar un certificat de residència. Si la teva opció es exercir el vot electrònic, hauràs d’adjuntar una fotocòpia del DNI.
Per a més informació, visita la web de MÉS per Inca