IV Assemblea General MÉS per Mallorca

Actualment estam vivint un moment únic en el transcurs de la història política de les illes i també de tot l’Estat. Després d’uns anys de feina continuada en tots els nivells institucionals, ha arribat el moment de fer una avaluació dels resultats i de seguir mirant cap al futur. Ara és l’hora de que diguis la teva, de que facis sentir la teva veu i de que siguis partícip de la història.

Per això, des de la Comissió Executiva us volem convocar a la IV Assemblea General de Més per Mallorca que començarà dia 4 d’octubre amb l’aprovació del reglament i que tendrà continuïtat els dies 16, 23 i 29 de novembre.

Estam en el primer tram de la legislatura i necessitam seguir impulsant polítiques de progrés per aquest país i la seva gent, així com una organització forta per a traçar el camí que segueixi fent de MÉS per Mallorca la força determinant per consolidar el canvi.

En aquesta secció de la web hi podreu trobar la Ponència d’Organització de MÉS per Mallorca per tal que la llegiu i, si s’escau, en feu esmenes que les podreu presentar fins divendres 8 de novembre, a les 14.00 h.

Ens podeu fer arribar les vostres esmenes de forma presencial o per correu postal a qualsevol de les dues seus de MÉS per Mallorca (Carrer Isidoro Antillón, 9 baixos - 07006. Palma , Carrer General Riera, 3, 1º A - 07003. Palma). També ho podeu fer enviant un correu electrònic a assemblea@mespermallorca.cat. Les esmenes s’han de presentar en el format previst a tal efecte que trobareu adjunt en aquest mateix correu.

La reunió de conciliació d’esmenes de la Ponència d’Organització tendrà lloc
dimarts,12 de novembre a les 17.00 h a la seu de MÉS per Mallorca del carrer Isidoro Antillón.

Al final d’aquest correu, trobareu adjunt el Reglament de la IV Assemblea General de MÉS per Mallorca, aprovat per assemblea el passat 4 d’octubre.

Si teniu dubtes o necessitau ampliar informació, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic assemblea@mespermallorca.cat o als telèfons de les nostres seus (971 775 252 / 971 728 241).


Del 16 d’octubre al 8 de novembre,
Període de presentació d’esmenes a la Ponència d’Organització.

Dimecres, 23 d’octubre,
Enviament de la Ponència Política a la militància de MÉS per Mallorca.

Del 23 d’octubre al 17 de novembre,
Període de presentació d’esmenes a la Ponència Política.

Dimarts, 12 de novembre,
Reunió conciliació d’esmenes Ponència Organització.

Dimarts, 19 de novembre,
Reunió conciliació d’esmenes Ponència Política.

Dissabte, 16 de novembre,
Presentació, debat i aprovació de la Ponència d’Organització.

Dissabte, 23 de novembre,
Presentació, debat i aprovació de la Ponència Política.

Divendres, 29 de novembre,
Elecció dels òrgans de direcció i cloenda.

* Recordam que restam a l’espera de la confirmació dels llocs on celebrarem els diferents actes.