IV Assemblea General MÉS per Mallorca

Actualment estam vivint un moment únic en el transcurs de la història política de les Illes i també de tot l’Estat. Després d’uns anys de feina continuada en tots els nivells institucionals, ha arribat el moment de fer una avaluació dels resultats i de seguir mirant cap al futur. Ara és l’hora de que diguis la teva, de que facis sentir la teva veu i de que siguis partícip de la història.

Per això, des de la Comissió Executiva us volem convocar a la IV Assemblea General de Més per Mallorca que començarà dia 4 d’octubre amb l’aprovació del reglament i que tendrà continuïtat els dies 16, 23 i 29 de novembre.

Aquest divendres 29 de novembre clourem la IV Assemblea General de MÉS per Mallorca. L’horari de votacions a la Permanent, a la Comissió Executiva, a la Comissió de Garanties i Arbitratge i al Consell Polític és de 17 h a 19.30 h al Teatre de Comissions Obreres (carrer de Francesc Borja Moll, 3). Després començarem l’Assemblea General amb els discursos de cloenda i les intervencions de les delegacions convidades.

Davall aquestes línies trobareu 4 arxius en format PDF amb les candidatures a cadascun dels òrgans. L’ordre en que apareixen les candidates i candidats s’ha decidit per sorteig i s’ha ordenat de forma paritària

En total, s’han de votar quatre òrgans diferents en quatre urnes separades. 

  • Per triar la Permanent, podreu escollir entre equips de 7 persones. Només heu de marcar amb una creu l’equip a què volgueu donar suport.
  • Per votar els 17 membres electes de l’Executiva, podeu votar fins a un total de 10 persones, tot i que poden ser menys. En tot cas, sempre heu de marcar amb una creu un nombre parell i el mateix número d’homes que de dones.
  • Per votar els 16 membres electes del Consell Polític, podeu votar fins a un total de 8 persones, tot i que poden ser menys. En tot cas, sempre heu de marcar amb una creu un nombre parell i el mateix número d’homes que de dones.
  • Per votar els 5 membres electes de la Comissió de Garanties i Arbitratge, podeu votar fins a un total de 4 persones, tot i que poden ser també 2. En tot cas, sempre heu de marcar amb una creu dos homes i dues dones o un home i una dona.

Més avall també trobareu unes infografies explicatives de l’Assemblea. Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic assemblea@mespermallorca.cat o als telèfons de les nostres seus (971 775 252 / 971 728 241).