Assemblea Constituent

PNG - 16.2 kB

El passat 2 de febrer, va tenir lloc un fet inusual i alhora esperançador: més de dos centenars de militants de diversos partits (PSM, IniciativaVerds i Entesa) van decidir donar una passa valenta per a transformar una coalició electoral en un vertader projecte compartit i obert a la ciutadania i a les noves formes de fer política.

Per aconseguir-ho, aquelles persones es van proposar constituir una assemblea conjunta, que escollís en peu d’igualtat una direcció comuna, i es dotàs dels instruments necessaris per esdevenir la força que serveixi per retornar la dignitat a la participació política, real, de totes i tots i per poder ser l’alternativa al bipartidisme.

Ara ha arribat el moment de fer-ho i ja tenim la data: el dissabte 26 d’octubre de 2013. Aquest dia tindrà lloc l’Assemblea Constituent de MÉS, i t’hi esperam, a tu i a totes aquelles persones que diem prou i que volem treballar per a construir una Mallorca i unes Balears solidàries, sostenibles i sobiranes.

En aquesta web trobareu tota la documentació necessària per a participar a l’Assemblea: la proposta de reglament, els documents que s’hi presenten, les eleccions que hi tendran lloc i la forma de participar-hi, el formulari per inscriure’s, etc...

El futur l’hem de començar a construir ara, entre totes i tots. T’hi esperam!

David Abril i Biel Barceló

PNG - 17 kB
PNG - 13.7 kB
PNG - 9.1 kB
PNG - 16.3 kB
PNG - 42.9 kB