Elegim persones: ASSEMBLEA PRIMÀRIES 7J

El proper 7 de juny comença el compte enrere per a recuperar l’esperança a Balears.

D’aquí exactament un any, el maig de 2015, tindran lloc les eleccions autonòmiques, insulars i locals a les Illes Balears, un moment clau per aturar el desgavell en que ens està sumint el PP.

Dos dels principis bàsics d’aquest nou projecte que és MÉS son la participació i la transparència. Per això, volem iniciar aquest darrer any de legislatura llançant dos processos simultanis i necessaris per a canviar les coses, dos processos que estaran marcats per la participació i l’obertura a la ciutadania. Estam parlant de l’elaboració del Programa Electoral i de la tria de les persones que aniran a les llistes electorals de MÉS a través de primàries. Perquè volem que les persones que aniran a les llistes electorals sorgeixin de la voluntat de totes les persones que creuen en el projecte.

El proper 7 de juny ens trobarem a Santa Maria per donar la primera passa, aprovant el reglament de primàries així com un reglament de limitació de mandats, per als càrrecs de MÉS, que va ser encomanat per l’Assemblea Constituent de MÉS l’octubre de 2013. Hi podran participar tots i totes les militants (afiliats i simpatitzants) a MÉS per Mallorca.

A continuació podeu consultar els distints documents que s’hi debatran.
- Reglament genèric de Primàries.
- Reglament específic per a les eleccions autonòmiques, insulars i locals de 2015.
- Reglament de limitació de mandats.

Així mateix, vos enviam el model per a la presentació d’esmenes i el reglament de l’Assemblea, que conté l’horari de la mateixa.

També s’informarà a l’assemblea de la incorporació a MÉS per Mallorca d’Esquerra Republicana, com a membre de la federació PSM-Entesa

El futur els construïm entre totes i tots, no ens quedem de braços plegats.

El proper 7 de juny, vine i participa!

Documents adjunts