Assemblea Programàtica MÉS per Mallorca

7 de març

Vine a conèixer els candidats
Vine a aprovar el programa

D’aquí menys de 100 dies tindrem la oportunitat d’escollir el primer parlament de majoria progressista de les Illes en tota la democràcia, i MÉS serà un actor clau per retornar a la ciutadania l’esperança, els drets i la sobirania que 4 anys nefastos li han usurpat.

El proper dissabte 7 de març, de 10h a 13h a S’Escorxador, ens trobarem per conèixer de primera mà quines son les propostes de canvi que s’han debatut i adoptat a les assemblees sectorials que han tengut lloc les dues darreres setmanes, i per aprovar un programa global que ens permeti aconseguir un canvi profund i imprescindible.

Per altra banda, els principals candidats al Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat i Margalida Puigserver, al Parlament de les Illes Balears, Margalida Capellà i David Abril, i a la Presidència del Govern, Biel Barceló, ens acompanyaran per exposar com volem transformar les institucions perquè esdevinguin una eina realment útil pels habitants d’aquestes illes.

Biel Barceló explica: “El proper 24 de maig la ciutadania de Mallorca, de les Illes Balears, triarà entre dos models: el model dels partits que ens han duit a la crisi, que ha provocat pobresa, precarietat i falta d’horitzons de futur, i el model de MÉS per Mallorca. Les nostres propostes són per sortir de la crisi amb més equitat social, amb més prosperitat compartida, amb més autogovern per les Illes Balears i amb més democràcia i transparència en la gestió pública. Ens presentarem amb un programa per liderar el canvi que necessiten les Illes Balears”.

També presentarem la proposta d’incorporació a MÉS per Mallorca de Demos+, una força amb la qual col·laboraram des del mes de setembre de l’any passat, i que ha treballat amb lleialtat i confiança amb MÉS per a fer arribar el nostre missatge a tot arreu.

Per tot això, per fer MÉS, per recuperar l’alegria, el futur i la il·lusió, t’esperam el dissabte 7 de març. #somMÉS #RecuperemElFutur #ReProgramaMallorca

Documents adjunts