Assemblea de rendició de comptes i anàlisi situació política de MÉS per Mallorca

L’assemblea se celebrarà lloc dissabte, 2 de desembre, al Casal de Cultura d’Inca

El dissabte, 2 de desembre, a partir de les 9:30 h., durem a terme l’Assemblea anual de Rendició de comptes. El motiu principal de la convocatòria és el compliment del codi ètic de MÉS per Mallorca que estableix que els seus càrrecs polítics han de retre comptes anualment de la seva tasca davant la militància.

A aquest enllaç https://goo.gl/AYwodS podeu consultar la feina feta pels nostres càrrecs del Consell de Mallorca i del Govern de les Illes Balears, a partir d’unes fitxes de recollida d’informació que ells mateixos han emplenat.

Les qüestions que la militància vulgui plantejar perquè es puguin tractar i respondre a l’Assemblea anual, es poden presentar fins divendres, 24 de novembre, a les 16:00 h., mitjançant el següent formulari: https://goo.gl/RrGaRv. Teniu en compte que no s’acceptaran preguntes in voce o fora d’aquest termini.

Les qüestions rebudes s’ordenaran per temàtiques per facilitar el debat,. En qualsevol cas, s’enviarà un resum de les preguntes rebudes el dimarts, 28 de novembre, i, atès que el desenvolupament dels temps d’intervenció i les temàtiques tractades poden variar molt en funció del nombre de preguntes plantejades, aquest dia també s’enviarà l’ordre del dia definitiu i una programació més acurada del desenvolupament de l’assemblea.

El calendari de l’assemblea anual de rendició de comptes 2017, és el següent:
- Divendres, 17 de novembre: posada a disposició de la militància dels fulls de rendició i del formulari de presentació de preguntes.
- Divendres, 24 de novembre, a les 16.00 h: termini màxim per a la presentació de preguntes.
- Dimarts, 28 de novembre: remesa a la militància de l’ordre del dia definitiu i del desenvolupament de l’assemblea, amb l’ordre i temps de les intervencions.