Assemblees

Articles d’aquesta secció

Assemblea Oberta de MÉS per Mallorca, 4 de maig, Porreres.

El pròxim divendres, 4 de maig, a l’Auditori de Porreres (carrer d’en Cerdà, 21), a les 18.30 hores, tendrà lloc la pròxima Assemblea de MÉS per Mallorca. Aquesta Assemblea és molt important perquè s’aprovarà el Document Estratègic de Medi Ambient i el Reglament Específic de Primàries, document clau, ja (...)

III Assemblea de MÉS per Mallorca. Guanyam el futur.

Després de dos anys d’intensa activitat per tal d’atènyer els reptes que ens vàrem marcar a la II Assemblea General de MÉS per Mallorca, és hora d’avaluar-ne els resultats i tornar a mirar el futur; perquè hem de ser conscients que som l’avantguarda del país, i que anam obrint el camí amb les fórmules i (...)

Assemblea MÉS per Mallorca | 16 d’abril 2016

Benvolgudes companyes, Benvolguts companys, Dissabte, 16 d’abril, a partir de les 09:00 del matí, a la Fàbrica Ramis d’Inca (Gran Via de Colom, 28), es durà a terme l’Assemblea General de MÉS per Mallorca en la qual s’aprovarà la Ponència d’estratègia política i s’escolliran els nous òrgans de (...)

Participa MÉS: Assemblea Oberta

El dissabte, 20 de febrer, a partir de les 10:00h a la sala d’actes de CCOO Aquest dissabte, 20 de febrer, a partir de les 10:00h a la sala d’actes de CCOO (c. d Francesc de Borja Moll, 3. Palma) es durà a terme l’assemblea oberta de MÉS per Mallorca, amb l’ordre del dia següent: ORDRE DEL DIA (...)

Assemblea Programàtica MÉS per Mallorca

7 de març Vine a conèixer els candidats Vine a aprovar el programa D’aquí menys de 100 dies tindrem la oportunitat d’escollir el primer parlament de majoria progressista de les Illes en tota la democràcia, i MÉS serà un actor clau per retornar a la ciutadania l’esperança, els drets i la sobirania (...)

Elegim persones: ASSEMBLEA PRIMÀRIES 7J

El proper 7 de juny comença el compte enrere per a recuperar l’esperança a Balears. D’aquí exactament un any, el maig de 2015, tindran lloc les eleccions autonòmiques, insulars i locals a les Illes Balears, un moment clau per aturar el desgavell en que ens està sumint el PP. Dos dels principis (...)