"Viu la Cultura" arriba a 2.000 alumnes de les Illes Balears

La Conselleria de Transparència, Cultura i Esports promou el gust i l’interès per la cultura dels infants i joves

El programa Viu la Cultura, impulsat per la Conselleria de Transparència, Cultura i Esports, pretén posar a l’abast de qualsevol infant i jove l’accés a un ampli ventall d’activitats de caràcter didàctic i cultural.

Aquest mes de febrer més de 2.000 alumnes podran aprendre i gaudir de la cultura a través de les activitats educatives de centres com l’Arxiu del Regne de Mallorca, el Museu de Mallorca i les Biblioteques Públiques de Palma. Es compleix aíxi el principal objectiu de la Direcció General de Cultura: posar a l’abast de qualsevol infant o jove l’accés a la cultura, afavorir el contacte directe amb la nostra realitat cultural i popular i instaurar entre els més petits hàbits de consum cultural.

Les activitats, que comprenen des de tallers d’art, de música, de ciència, activitats de teatre i dansa, concerts didàctics, visites a exposicions, a museus..., es poden dur a terme tant al mateix centre educatiu com a fora i van adreçades a ensenyaments de 0 a 3, d’educació infantil i primària, secundària i batxillerat. També inclou els alumnes de cicles formatius, universitaris i dels centres educatius de persones adultes.