Vidal evidencia al Senat la negativa del PSOE a abordar la insularitat

El senador de Més per Mallorca, Vicenç Vidal, ha "denunciat" que el PSOE rebutgés ahir al Senat la proposta per crear una ponència sobre la insularitat que l’ecosobiranista va presentar "calcada paraula per paraula" de la que el Partit Socialista havia defensat mesos enrere. Vidal aprofità una altra proposta socialista de ponència d’estudi sobre la Tercera Edat per incloure, com a esmena, la proposta de crear una ponència sobre la insularitat "que no em cansaré de reclamar" ha afegit.

Vidal ha indicat que , amb la seva proposta, copiada de la que els socialistes havien dit defensar fa mesos, "pretenia posar en evidència un PSOE i un PSIB que sembla que, tristament, no tenen cap intenció de posar en marxa una simple ponència d’insularitat". Vidal ha recordat que els socialistes van tombar la proposta de crear una comissió exclusiva sobre la insularitat plantejada per MÉS. En el seu dia, però, van defensar, substituir la comissió per una ponència que ara també rebutgen.

El senador ecosobiranista va recordar que "al Senat, com si d’una escola es tractés, no em cansaré d’explicar la insularitat fins que el conjunt de senadors dels partits estatals entenguin que els ciutadans de Formentera, Eivissa, Menorca i Mallorca no podem més".