Vidal: "El postureig del PP i el PSOE és una falta de respecte als treballadors del turisme a les Illes Balears"

El senador ha recordat a populars i socialistes que el REB i el finançament són "la millor eina" per ajudar autònoms, petit comerç i turisme.

El senador de designació autonòmica per les Illes Balears Vicenç Vidal, de Més per Mallorca, ha acusat avui als senadors populars "de fer mocions frívoles, "de postureig. Ho ha fet durant una intervenció en resposta a una moció del PP per a la promoció del turisme. Vidal ha censurat les propostes "sense contingut amb un tema extremadament seriós" i ha recordat als conservadors que "si es vol donar suport al turisme, al petit comerç i als autònoms el que han d’arreglar el PP i el PSOE és el que no han fet durant 40 anys: dotar les Illes Balears d’un finançament just i d’un REB com cal".

El mallorquinista ha recordat que "ser els tercers a la cua en inversió estatal" no ajuda "a fer canviar inèrcies negatives de moltes dècades". Vidal ha defensat que el PP "té poca idea real del patiment dels treballadors en ERTO, la situació dels autònoms temporals/discontinus i la gent que veu que l’Ingrés Mínim Vital no fa més que tardar"

Pel senador ecosobiranista "si populars i socialistes es poden posar d’acord amb paraules buides a les institucions que passin a l’acció empenyent un finançament just i un Règim Especial per les Illes Balears integral, també la part fiscal encara no aprovada". "L’hivern ja és aquí" , ha afirmat Vidal, tot recordant la seva cita "Winter is coming" de fa uns mesos sobre la no operativitat de les polítiques econòmiques anticrisi.