Vidal acusa de "submissió i deixadesa" el PP i el PSOE per no defensar al Senat un pla específic pel turisme de les Balears


El senador de designació autonòmica de per Illes Balears Vicenç Vidal, de Més per Mallorca, ha acusat de "deixadesa i submissió" els senadors del PSIB i del PP balear per no donar suport a la seva proposta d’ inclusió de les Illes Balears a una moció del Senat, impulsada per un partit regionalista canari, que proposava un Pla específic de reactivació de l’activitat turística per les Canàries.

Vidal, notablement enfadat, ha recordat que "només es pot explicar des de la deixadesa més gran el fet que el PSOE i el PP davant una moció sobre turisme i insularitat que proposava un pla especial per les Canàries no hagin fet ni un sol esment a les Balears i la seva desastrosa situació i a la possibilitat d’incloure-les". El senador ecosobiranista ha estat molt directe: " Marí Bossó -senador del PP eivissenc- i Bonet -senador del PSIB- no han tengut collons de moure ni un dit. És patètic que no hagin fet ni un gest per intentar que les Balears tenguin el pla de reactivació que mereixen". Per Vidal "el PSIB sembla que oblida que governs a les Balears" al mateix temps que "al PP, que s’ha passat la vida titllant-nos de ’turismofòbia’, els són igual les condicions de vida dels treballadors del turisme de les Balears".

L’ecosobiranista ha lamentat "el doble discurs" del PP i el PSOE en relació "a la defensa dels interessos de les Balears" que deixa "qualsevol declaració de la presidenta Francina Armengol o de Biel Company en pur paper mullat". Vidal ha conclòs, dient que "avui era un dia bo per les Canàries i nefast per Balears" i s’ha congratulat en seguir "defensant la ciutadania de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, que veurà el seu PIB caure un 30%, i que no importa per a res al PP i el PSOE".