Una diada intercultural per Mallorca

La diada de Mallorca 2018 estarà dedicada a la interculturalitat, i comptarà amb activitats a diferents pobles de l’illa i, també, amb l’acte institucional el dia 29 de desembre al teatre principal.

La diada de Mallorca arriba el pròxim dia 31 de desembre amb una nova temàtica que reflecteix el contingut de la Mallorca contemporània. El Consell de Mallorca ha preparat una diada per la multiculturalitat, amb diversos actes arreu de l’illa. Es tracta de reivindicar els diferents legats que fan de Mallorca una terra integradora de diferents cultures.

En paraules del president de la institució, Miquel Ensenyat, “es tracta d’un dia molt important pels mallorquins i el celebram amb força. La nostra diada és solemne i, a la vegada, popular i arrelada a la Mallorca del segle XXI. És la nostra jornada per celebrar-nos i per autoreconeixer-nos com a poble”.

El pregó de la diada se celebrarà a Llucmajor el pròxim 22 de desembre i anirà a càrrec de la mediadora intercultural i doctora en filologia Malika Kathir. Entre els actes, destaquen els programats al voltant del pregó i els que s’oferiran entre el dia 22 i el 31 de desembre, amb un programa complet d’activitats per infants, contes, teatre i activitats per tots els públics.