TARIFA MÀXIMA INTERILLES DE 30 EUROS A TRAVÉS DEL REB

MÉS per Mallorca també destaca que la modificació de la llei de comerç significarà importants avanços


La formació ecosobiranista lamenta l’anunci de fer retallades al descompte de residents. ”El Ministeri de Foment el que fa és limitar els descompte de resident per a empreses i grups, tot i que l’aeroport de Palma generarà enguany uns beneficis de 200 milions d’euros", ha assenyalat la coportaveu de MÉS per Mallorca, Bel Busquets. Posteriorment, Busquets ha puntualitzat que el descompte de resident ascendeix a 80 milions d’euros. "Tenim plena consciència que els nostres aeroports generen prou recursos per beneficiar la ciutadania, per això presentam demà al ple del Parlament -MÉS per Mallorca i MÉS per Menorca- una tarifa màxima interilles de 30 euros a través del REB", ha assenyalat la coportaveu ecosobiranista.

Busquets ha recordat que la formació ecosobiranista sempre ha reclamat la cogestió de ports i aeroports i ha mostrat el seu rebuig a qualsevol canvi de percentatge que signifiqui que AENA estigui més en mans privades. Actualment tenen el 49%, ha lamentat la coportaveu i diputada de MÉS per Mallorca

Llei de comerç
A la sessió plenària de demà dimarts, 15 de novembre iniciarà la seva tramitació parlamentària la modificació de la llei de comerç que suposarà dos avanços importants, segons ha destacat avui la diputada de MÉS per Mallorca, Joana Aina Campomar. Un molt significatiu: els dies festius passaran de 16 a 10 dies. I l’altre que té molta rellevància per a MÉS per Mallorca i MÉS per Menorca. "Serà necessari un informe favorable en cas de la implantació de noves superfícies que determini com afectarà la mobilitat de les persones i dels vehicles", ha assegurat Campomar, qui ha recordat que aquest estudi tècnic va ser derogat pel Partit Popular. A la vegada que l’informe estudiarà la connectivitat a la xarxa viària i com afectarà les persones i als vehicles, també es farà esment de quina tecnologia s’utilitza per reduir la contaminació acústica i els residus.