Suport i confiança als docents enfront de la campanya de desprestigi de Ciutadans i PP

MÉS per Menorca, PSIB-PSOE, Podem i MÉS per Mallorca han presentat avui una PNL de suport a la comunitat educativa


"Recordam encara l’experiència de persecució del govern Bauzà que va rebre com a resposta una manifestació històrica", ha assenyalat a portaveu de MÉS per Mallorca, Bel Busquets qui ha criticat amb contundència la campanya dels partits estatals de la dreta -Ciutadans i PP- en contra de la comunitat educativa. "La dreta parla d’adoctrinament quan a les escoles es parla de democràcia, de resolució de conflictes, de cultura de la pau, de llibertat d’expressió i de drets civils. Això no és adoctrinament, és educar en valors".

Tots els partits ha manifestat el seu suport i confiança en la comunitat educativa. Carles Saura, representant de Podem, ha destacat que els i les docents han estat “un exemple de mobilització ciutadana” i ha destacat la seva capacitat de treball i de sacrifici. “El foment de l’odi que fan alguns és irresponsable”, ha afegit. Alhora Enric Casanova representant de PSIB-PSOE ha incidit en la feina que es fa als centres educatius per cercar "cohesió social i la inclusió de tothom". Casanova també ha denunciat que la dreta es dedica a "escampar dubtes sobre la professionalitat d’aquest col·lectiu".

Nel Martí portaveu de MÉS per Menorca, també ha remarcat que "atacar a la comunitat educativa és atacar als pares i mares que també són partícips i a l’administració. Així qüestionar la seva feina és qüestionar a tots aquests col·lectius". Martí ha assenyalat que "l’escola pública és la que té més garanties de no adoctinar, ja que es construeix des de la pluralitat, la diversitat i està arrelada al territori".