Proclamades les candidatures de les primàries de MÉS per Inca

Alice Weber és l’única candidata a encapçalar la llista
S’han presentat 13 candidatures més per als següents 8 llocs de la llista

MÉS per Inca ha convocat un procés de primàries obert a la ciutadania per a decidir la composició de les seves llistes electorals, en concret per a triar la persona que encapçalarà la llista i els 8 llocs següents de la llista. La votació tindrà lloc dia 10 de novembre, coincidint amb les primàries de MÉS per Mallorca al Parlament i el Consell.

Una vegada finalitzat el termini per a la presentació de candidatures, la Comissió de Primàries de MÉS per Inca ha proclamat les candidatures. S’han presentat un total de 14 candidatures, de les quals una és a cap de llista i 13 a la resta de la llista.

Alice Weber, és la única candidata a encapçalar la llista. L’actual coordinadora de MÉS per Inca i regidora d’Educació, Formació i Ocupació a l’Ajuntament destaca a la seva presentació el seu compromís per donar continuitat a un canvi basat en nova política, bona gestió, capacitat d’escoltar amb empatia i fer feina transversal en xarxa.

Els noms dels presentats a les primàries per ocupar els següents 8 llocs de la llista són: M. Antònia Sancho Tomàs, Helena Cayetano Gómez, Núria Nadal Camprubí, Catalina Estrany Vidal, Aina Ferrer Torrens, Mateu Pieras Villalonga, Lluís Miquel Pradas Ayats, Biel Frontera Borrueco, Pere Josep Quetglas Maroto, Antoni Andreu Ferriol Mora, Leonardo Sigüenza Martínez, Joan Fornés Comas i Alexandre Charles Rolland.

Les fotos i els textos de presentació de les candidatures es poden consultar a la pàgina: https://primaries.mespermallorca.cat/candidatures/inca/

El termini d’incripció per poder votar a les primàries de MÉS per Inca (i de MÉS per Mallorca) finalitza el dilluns 29 d’octubre a les 14 hores. LLes persones que s’han presentat a aquestes primàries faran campanya a partir de l’1 de novembre. MÉS per Inca organitzarà una reunió oberta per presentar les candidatures el proper 6 de novembre a partir de les 18.30h.