Preparam el programa del canvi amb assemblees obertes a la ciutadania

Aquest cap de setmana s’han reunit les Assemblees Sectorials d’Educació, Cultura i Llengua, Joves i Esports i Oci

El programa electoral definitiu serà aprovat en l’Assemblea General Programàtica que se celebrarà el proper dia 7 de març


MÉS per Mallorca prepara el programa electoral amb què concorrerà a les properes eleccions al Parlament i al Consell amb un procés participatiu d’assemblees sectorials obertes a la ciutadania, perquè tots els ciutadans i ciutadanes d’aquesta illa que hi estiguin interessats puguin fer propostes per ser aplicades pel governs de canvi a partir del proper mes de juny.

L’Assemblea General Programàtica es reunirà el proper 7 de març, i en ella es debatran de forma global les propostes debatudes i aprovades en les Assemblees Sectorials celebrades entre dia 12 de febrer i el passat cap de setmana. En total s’han celebrat 16 trobades sectorials, obertes a la ciutadania, que han versat sobre educació, economia i ocupació, participació, sanitat, sobirania, serveis socials, cultura i llengua, administració, igualtat i LGTBI, medi ambient, gent gran, agricultura, solidaritat internacional, joves i esports i oci. Aquest cap de setmana han tingut lloc 4 assemblees programàtiques: educació, cultura i llengua, joves i esports i oci.

MÉS per Mallorca ha apostat des del principi per combinar participació i experiència en l’elaboració del programa de govern: el 29 de setembre es va fer una assemblea de llançament de l’elaboració del programa, a la qual van participar més de 300 persones. Des de llavors s’ha habilitat un espai web per a recollir les propostes de la ciutadania i s’han fet reunions amb desenes d’organitzacions econòmiques, socials, mediambientals, educatives i de molts altres sectors, així com amb persones expertes en tots aquests àmbits. MÉS compta amb 16 grups de treball sectorials a través dels quals s’elaboren les propostes de la militància.

En aquest enllaç trobareu els documents de propostes que han estat debatuts en cada Assemblea Sectorial, i que conformaran el programa electoral de MÉS per Mallorca que serà aprovat definitivament en l’Assemblea General Programàtica del proper dia 7 de març:

http://www.mespermallorca.cat/campanyes/participa-mes/programa-per-a-guanyar-mallorca-i/article/assemblees-programatiques