Pere Pol i Aurora mateu encapçalen la candidatura de MÉS per Binissalem


Aquest divendres 8 de febrer Més Per Binissalem ha presentat la capçalera de la candidatura per les eleccions locals, amb la presència de més cent persones que ompliren la primera planta del Casal de cultura de Can Gelabert.

Una candidatura paritària que encapçalarà Pere Pol i Creus, Aurora Mateu Martínez, Antoni Pons Moya, Magdalena Pons Esteva, César Moreno Llabrés i Aina Lladó Ferrà. Una capçalera elegida per l’assemblea de MÉS i que destaca per la seva experiència i que incorpora cares noves.

L’objectiu principal de la candidatura és fer possible el canvi que ja demanaren molts binissalemers i binissalemeres fa 4 anys. L’agrupació de MÉS pretén consolidar els bons resultats d’aleshores i passar a ser la força més votada el 2019, després de la caòtica legislatura que ha sofert Binissalem en mans de tres batles: dos del PP i Víctor Martí, d’UxB, que no han suposat cap canvi significatiu a l’ajuntament i per al poble de Binissalem.

A les darreres eleccions Més va ésser la segona força política del consistori, amb 1.195 vots, a tan sols 150 vots de diferència del Partit Popular.

Més per Binissalem ja ha estat treballant durant aquests quatre anys a l’oposició realitzant moltes propostes que ni PP ni UxB han sabut desenvolupar. La creació d’un Pla de Mobilitat, la vianització del centre històric, la construcció d’un nou centre d’educació infantil 0-3, etc. són molts dels projectes que l’equip de govern de torn no ha sabut impulsar.

Durant els propers mesos es continuarà treballant per formar una llista plural i diversa i per recollir les propostes que configuraran el programa electoral 2019-2023.

Han assistit a la presentació Miquel Ensenyat, candidat a president del Govern per Més per Mallorca i Joanaina Campomar diputada i candidata també al Parlament.