NOGUERA ES REUNEIX AMB ELS AGENTS SOCIALS

Durant una primera reunió amb CCOO, el coordinador de MÉS defensa la necessitat d’impulsar el diàleg i la concertació social

El coordinador de MÉS per Mallorca, Antoni Noguera ha iniciat una roda de contactes amb els principals agents socials de les Illes Balears. Noguera pretén explicar els nous eixos de gestió de MÉS després de la seva elecció com a responsable de la formació. En aquest context, i acompanyat de Neus Truyol (membre de l’executiva), ha mantingut una trobada amb els responsables del sindicat CCOO.
Segon Noguera "ha estat una reunió molt positiva on hem pogut constatar la voluntat d’avançar de manera conjunta en la consecució d’objectius compartits. Hem coincidit en la necessitat d’impulsar el diàleg i la concertació social".

Noguera seguirà mantenint contactes amb altres agents socials, entitats, i col·lectius per seguir explicant els eu pla de feina així com per poder recollir les demandes i necessitats ciutadanes. Tot, amb l’objectiu d’"ampliar la participació i fer de MÉS un instrument encara més útil per al conjunt de ela societat".