Ni una passa enrere en el sistema de descompte de residents

Campomar: "Reclamam la Tarifa Plana Interilles que el Partit Popular nega als illencs"


"La connectivitat i la insularitat ha de ser compensada sense excuses. Nosaltres des de MÉS per Mallorca així ho entenem", ha assenyalat la diputada de MÉS per Mallorca, Joana Aina Campomar. Per unanimitat tots els grups han aprovat la proposta per la qual el Parlament de les Illes Balears insta els diputats i senadors de balears a les Corts Generals a defensar esmenes per impedir qualsevol modificació del sistema actual de descompte de resident i no permetre ni una passa enrere en el sistema de descompte de residents.

Alhora també s’insta l’estat espanyol a mantenir el sistema de descompte de resident per als vols amb els aeroports de la península amb les mateixes condicions i normativa que fins ara, amb independència que el viatge sigui fet amb caràcter particular, a través d’una contractació de grup o col·lectiva o bé a través de convenis o acords entre empreses i la companyia aèria prestadora del servei.

La diputada de MÉS per Mallorca Joana Aina Campomar ha defensat aquesta proposta i ha aprofitat per recordar que a les Illes hi ha moltes persones que viatgen per necessitat i no per plaer. Campomar també ha criticat l’argument del frau en el descompte de resident donat pel govern central. "L’excusa del frau no pot anar en contra dels drets dels nostres residents. És injust. Mostra com sempre com el PP prefereix anar en contra de les persones que perseguir les grans empreses", ha assegurat Campomar, qui també ha tornat a reclamar la tarifa plana. "Reclamam la Tarifa Plana Interilles que el Partit Popular nega als illencs", ha dit Campomar.

El Parlament de les Illes Balears insta el Govern de les Illes Balears a prendre les iniciatives, accions i mesures que siguin necessàries per a evitar l’aplicació de la mesura anunciada pel Ministeri de Foment.