Montuïri, Vilafranca i Artà rebran 2 milions d’euros del Consell per a millores

Concretament, Montuïri i Vilafranca rebran 1.2 milions i Artà més de mig milió d’euros en una aposta de la institució insular pel municipalisme.

Els municipis de Montuïri, Vilafranca i Artà rebran més de 2 milions d’euros, per inversions del Consell de Mallorca. En el cas de Montuïri, el batle, Joan Verger, explicà als responsables del Consell els projectes que executaran i que consisteixen en el condicionament i asfaltatge de camins i en el projecte per a la recollida d’aigües pluvials. Montuïri també durà a terme un projecte d’enllumenat de la pista esportiva Es Dau i de millora de l’eficiència energètica. A més, el municipi ha pogut adquirir una furgoneta elèctrica per a tasques de la brigada municipal i ha fet front a despeses corrents.

Pel que fa a Vilafranca de Bonany, les obres finançades són de millora de l’eficiència energètica del cementiri municipal i del poliesportiu, i les del projecte de reparació de la piscina municipal A més, el municipi del Pla de Mallorca ha adquirit una furgoneta i una motocicleta 100 % elèctriques, i ha pogut fer front a factures de despeses corrents del 2016 per valor de 52.000 euros.

Per al municipi d’Artà la inversió ascendeix a 583.823,92 aportats per la institució insular. El Consell ha finançat també la reforma d’un habitatge social, la pavimentació del camí de Sa Carrossa, i la renovació de la xarxa d’aigües als voltants de la plaça del Conqueridor.

«Des de MÉS hem donat suport al municipalisme, ja que creim que això és el futur i el present de la gestió política. En els moments difícils, de pocs recursos, hem ajudat els ajuntaments perquè puguin donar uns serveis adequats a la ciutadania», ha explicat el conseller de MÉS per Mallorca i titular de Desenvolupament Local, Joan Font.