Miquel Ensenyat: “Renunciar al diàleg és renunciar a la democràcia”

El candidat de MÉS per Mallorca critica la renúncia de diàleg amb Catalunya per part de l’Estat


El candidat de MÉS per Mallorca al Parlament, Miquel Ensenyat, ha mostrat la seva "decepció" després que el govern espanyol hagi anunciat que renuncia al diàleg amb Catalunya.

Segons Ensenyat, "renunciar al diàleg és renunciar al principi més bàsic de la democràcia". En aquest sentit, el candidat de MÉS per Mallorca i president del Consell ha lamentat el posicionament de Pedro Sánchez, a qui ha retret la seva "incapacitat per solucionar una qüestió política des de l’àmbit polític".

Així, en paraules d’Ensenyat, "si el govern de l’Estat renuncia a fer política, contribueix a seguir alimentant l’ambient de tensió i crispació que fomenten els partits de dreta i extrema dreta". És més, Ensenyat deplora que “el PSOE no cerqui una sortida negociada i es plegui a la pressió de la dreta”.

"Pedro Sánchez té l’oportunitat de demostrar que és un vertader demòcrata. La cultura del diàleg n’és la base i renunciar a ella, fins i tot abans de seure’ns a parlar, no és el camí per demostrar-ho", ha incidit Ensenyat.