Miquel Ensenyat participa en la trobada de presidents

Les qüestions que ha plantejat el president del Consell de Mallorca han estat la transferència de competències des del Govern i la situació de les inversions estatutàries.

Avui de matí, el president del Consell de Mallorca Miquel Ensenyat ha assistir a la conferència de presidents que ha tengut lloc a la ciutat d’Eivissa. A la trobada també han assistit la presidenta de les Illes Balears Francina Armengol, la presidenta del Consell de Menorca Maite Salord, el president del Consell d’Eivissa Vicent Torres, el president del Consell de Formentera Jaume Ribas, el conseller de Presidència Marc Pons i la directora general de Relacions Internacionals Margalida Font.

El president Ensenyat ha presentat principalment dos temes com són la transferència de competències al Consell de Mallorca i les inversions estatuàries. La institució insular espera poder assumir en els propers mesos competències referents a Turisme i a Igualtat. Pel que fa a les inversions estatutàries, s’espera l’adequació i l’execució de les aprovades en els anys anteriors. També s’ha plantejat la possibilitat d’adaptar les inversions a la realitat actual i la tramitació de noves