Miquel Ensenyat assegura el suport de Compromís i ERC en la votació del REB

“Amb aquest debat comença l’agenda de les Illes Balears a la política estatal”


El candidat a encapçalar la llista al Parlament de MÉS per Mallorca Miquel Ensenyat s’ha reunit amb Joan Baldoví de Compromís i Gabriel Rufián d’ERC i ha assegurat el suport de les dues formacions en la votació del REB de dijous. Ensenyat ha traslladat la importància del REB per a la ciutadania de les Illes Balears, alhora que els ha demanat que transmetin la veu de MÉS per Mallorca en el debat de validació que es produirà demà.

Ensenyat ha subratllat la rellevància del debat d’aquest dijous, amb el qual “comença l’agenda de les Illes Balears a la política estatal” i que “posarà en relleu a nivell estatal la importància d’aquest règim especial”. “Sabem que a la Península pensen que la societat illenca té un alt poder adquisitiu. És hora de desmentir-ho”, ha afegit Ensenyat. El també president del Consell ha insistit en la necessitat de mostrar la realitat de les Balears, per fer palesa la necessitat d’un REB.

“El que s’aprova demà és el punt de partida per garantir que la ciutadania de Balears rebi un tracte just”, ha explicat Ensenyat. El candidat ecosobiranista ha recordat que, per a MÉS per Mallorca, el document que s’aprova “blinda un REB amb quatre línies estratègiques bàsiques per compensar la insularitat” però que és necessari “seguir fent-hi feina”. Per a Ensenyat, aquesta passa posa un punt i a part a la indiferència dels diferents governs de l’Estat, que han “ignorat per sistema” les necessitats de les Balears.