MÉS reclama polítiques concretes per evitar que la crisi precaritzi la vida dels joves

El diputat de MÉS per Mallorca, Joan Mas “Collet” ha reclamat avui en el Parlament una major implicació de les administracions públiques per evitar que els més joves acabin sent els més perjudicats per la crisi social i econòmica derivada per la COVID-19.

En aquest sentit, el diputat ecosobiranista ha denunciat la “injustícia “ que suposa que aquest col·lectiu acabi “pagant els plats romputs”. Precisament, “per justícia”, ha dit, “hem de cercar la manera que, sigui així com sigui el jovent no vegi encara més precaritzada la seva incorporació al mercat laboral”.

Així ho ha assegurat Jon Mas durant el debat d’una moció per impulsar la reactivació econòmica de les Illes Balears. De fet, el diputat ha avançat que MÉS, de manera conjunta amb la resta de partits que donen suport al Govern, presentaran una iniciativa per dur a la pràctica mesures i polítiques concretes en matèria de joventut.

Segons ha assegurat durant la seva intervenció davant el ple del Parlament “volem que després d’anys de formació els joves no vegin aturada la seva vida per aquesta crisi”.