MÉS reclama més proves PCR per garantir el corredor segur i rebutja la quarantena imposada pel Regne Unit


El coordinador de MÉS per Mallorca, Antoni Noguera ha rebutjat avui la quarantena imposada pel Regne Unit als turistes que visiten el territori espanyol. Segons Noguera, les illes continuen sent una destinació segura i ara el que cal és consolidar aquest concepte.

En aquest sentit, des de l’executiva de MÉS per Mallorca, Anabel Riveras, ha explicat avui matí en roda de premsa que, precisament "per garantir que les illes continuen sent una destinació segura cal quer que a ports i aeroports es facin proves PCR, preferiblement a càrrec d’AENA".

Segons Riveras, "si garantim que els turistes entren amb un PCR negatiu d’una banda garantim la salut dels nostres ciutadans i d’altra consolidam el concepte de destinació segura. Durant els darrers mesos hem fet un gran esforç col·lectiu i hem cuidat molt la salut dels nostres ciutadans amb el tancament de ports aeroports. Gràcies a això tenim unes xifres de contagis molt inferiors a les del Regne Unit. I per això cal consolidar aquest model", ha conclòs.