MÉS reafirma el seu compromís municipalista amb una escola de formació per als regidors

Les Fundacions Darder-Mascaró han estat les encarregades d’organitzar un total de set sessions per millorar les polítiques locals

Els regidors i militants de MÉS per Mallorca han començat aquesta setmana la segona edició de l’Escola de Polítiques Locals. Es tracta d’un cicle de set formacions organtizades per les Fundacions Darder-Mascaró que pretén “donar eines als nostres regidors i militants per servir millor a la ciutadania”, ha explicat Ruth Mateu, responsable de Formació de l’Executiva de MÉS per Mallorca. Les formacions, que són telemàtiques degut a la situació de pandèmia, tracten temes com el medi ambient, l’urbanisme, la promoció econòmica o la participació, entre d’altres. Les diferents sessions comptaran tant amb experts com amb càrrecs públics amb experiència.

Ruth Mateu explica que l’Escola de Polítiques Locals és “tot un èxit de participació amb més de 30 persones inscrites” i reaferma que “cal donar les gràcies a les Fundacions Darder-Mascaró per donar-nos suport en aquesta tasca”. Així mateix, la responsable de Formació dels ecosobiranistes, ha defensat que “el municipalisme és el primer escaló de la democràcia i, especialment en aquest temps de pandèmia, és important tenir càrrecs públics formats. Aquesta formació és una resposta a la situació que vivim i també una mostra del compromís municipalista de MÉS per Mallorca”, ha dit.