MÉS presentarà al ple de demà una moció per reafirmar el seu compromís amb el rescat del túnel de Sóller

Apesteguia: "No volem que amb el túnel es prioritzi els interessos d’uns pocs enfront de la ciutadania de l’illa"

El ple de demà tornarà a treure el tema del Túnel de Sóller, ja que es tracta d’una demanda ciutadana i una qüestió de justícia. Són moltes les persones que s’han pronunciat damunt aquest tema, entre altres els batles de MÉS de Sóller i de Bunyola, Jaume Servera i Andreu Bujosa.

La polèmica decisió del jutge de suspendre el rescat, resulta "incomprensible" per a MÉS per Mallorca. Aquestes han sigut les paraules emprades pel portaveu a la institució insular, Lluís Apesteguia. "Volem que la voluntat de la gent es respecti, i la nostra feina serà continuar amb el rescat del túnel. Posarem el nostre treball per fer d’un símbol de la corrupció del PP un símbol del triomf de la lluita col•lectiva".
Ara, el Consell de Mallorca presentarà un recurs d’apel•lació davant el "Tribunal Superior de Justícia de Balears" en contra de la suspensió cautelar del rescat del túnel. Així, Apesteguia ha manifestat que la institució "prendrà totes les mesures que siguin necessàries per aixecar les barreres i que el túnel sigui de franc".

També cal destacar que avui horabaixa, el president del Consell, Miquel Ensenyat, es reunirà amb els veïnats de Sóller per explicar de manera detallada la feina que farà, a hores d’ara, la institució insular.