MÉS per Mallorca veu amb satisfacció l’anunci del descompte del 75%, però amb reserves

Ferrà: "Hem de veure com queda. Esperam que formi part del REB"


L’anunci del descompte del 75% per als vols aeris i marítims entre les Illes i la península, des de MÉS per Mallorca es veu de manera satisfactòria. Així i tot la formació ecosobiranista, a través del seu portaveu parlamentari Josep Ferrà, expressa certes reserves. "Tal com havíem dibuixat anteriorment des de la nostra formació, aquest anunci s’ha donat a un context molt determinat on el PNB marca l’agenda de Mariano Rajoy, per tal de donar suport als PGE", ha assenyalat Ferrà.

El portaveu ha recordat que aquest anunci s’ha produït quan el president de la Generalitat ja ha estat elegit i s’està donant una certa flexibilització per part del govern espanyol. Tot i que encara queda a l’aire com quedarà el 155, assenyala Ferrà, qui també recorda com Ciutadans, ha intentat marcar terreny demanat a Rajoy recórrer el vot delegat Carles Puigdemont i Toni Comín davant el constitucional. Cosa que en Rajoy, finalment no ha fet. "Aquest descompte aeri que s’ha anunciat amb els partits canaris, especialment en darrer moment en Nueva Canària, es dóna després que s’hagi dibuixat el futur del govern català", assegura el portaveu

"Hem de veure com queda. Esperam que formi part del REB, perquè tot i que celebram l’anunci", no sabem si formarà part dels pressupostos d’enguany o del REB, que és el que esperam des de MÉS per Mallorca, ja que és el que seria satisfactori per a les Illes Balears. I crec que tots els partits hem de pitjar perquè així sigui", conclou Ferrà.