MÉS per Mallorca es solidaritza amb la consellera Tur davant les amenaces d’un diputat del PP

Fanny Tur: "On em vol veure a la presó o a una cuneta?"


La formació ecosobiranista condemna que el PP de les Illes imiti Pablo Casado amb subtils amenaces de presó a la consellera Fanny Tur, tal com ha fet l’exvicepresident i mà dreta de Bauzá, Antonio Gómez durant el ple del Parlament celebrat avui dimarts. "La prova evident que no hi ha presos polítics és que Vostè és aquí ara", li ha dit a la consellera Tur, el diputat del PP, i exvicepresident i mà dreta de Bauzá, a la passada legislatura Antoni Gómez.

En resposta a les paraules de Gómez, Fanny Tur li ha demanat directament. "On em vol veure a la presó o a una cuneta?" Tur ha recordat les amenaces de Pablo Casado qui va assegurar que Puigdemont podia acabar com Companys, afusellat o la presó.

D’altra banda Gómez ha criticat les mostres de suport als Jordis que varen tenir lloc a la Nit de la Cultura i pel diputat del PP això és anar en contra de l’Estat de Dret. La consellera Tur ha recordat que aquells que actuen contra l’Estat de Dret són els que saquegen les arques públiques, amb més de 60 casos de corrupció per part del PP i financien grups com la Fundación Francisco Franco com va passar amb el Govern Aznar.