MÉS per Mallorca s’adhereix a la campanya global #VermelhoEmBelem

Aina Sastre: “Hem d’acabar amb els insults masclistes que reben la majoria de dones vinculades a la política”

MÉS per Mallorca s’ha adherit avui a la campanya global #VermelhoEmBelem en suport a l’eurodiputada Marisa Matías, després de ser atacada per André Ventura, candidat del partit d’ultradreta Chega!, per portar els llavis pintats. D’aquesta manera, desenes de càrrecs de la formació ecosobiranista han decidit inundar avui les xarxes socials amb fotografies amb els llavis pintats de vermell que acompanyen les publicacions de l’etiqueta #VermelhoEmBelem, que s’ha fet viral.

Tot, després que Ventura, aliat de Salvini i Marie Le Pen, afirmés en un acte de campanya que la seva contrincant Marisa Matías semblava "una pepa" per portar els llavis pintats de vermell, un comentari masclista que ha despertat la indignació dins i fora de Portugal.

La secretaria de Polítiques d’Igualtat de MÉS per Mallorca, Aina Sastre, ha censurat avui les "afirmacions masclistes" i ha evidenciat que "hem de continuar avançant en el terreny de la igualtat de drets i acabar amb els insults masclistes ofensius i intolerables que reben la majoria de dones vinculades a la política".