Més per Mallorca participarà a ‘La Petigrossa’, la campanya de Nadal del petit comerç

Busquets: "El nostre ideari i també les nostres polítiques sempre han estat de suport en la xarxa de comerç de proximitat"


El president de Pimeco, Bernat Coll i la coordinadora de MÉS per Mallorca, Bel Busquets han oferit una roda de premsa per explicar l’acord de col.laboració que han tancat en aquesta campanya. A partir d’ara i fins que aquesta finalitzi el proper 4 de gener, MÉS fará arribar a totes les seves agrupacions paperetes que donen opció a guanyar el gran premi valorat en 124.000 euros.

"El nostre ideari i també les nostres polítiques sempre han estat de suport en la xarxa de comerç de proximitat" ha explicat Bel Busquets qui en aquest sentit ha assenyalat que "és una manera de generar prosperitat compartida. Es tracta de petites empreses que generen molts llocs de feina, activen l’economía i creen xarxa social".

Busquets ha assenyalat la grandesa del petit comerç en serveis, atenció personalitzada i experiència. També ha recalcat que des de les administracions s’han prés mesures per ajudar aquest sector com ara l’aturada per part del Consell de noves grans superfícies o en el cas de Palma el fre al projecte de Ses Fontanelles, per part de l’actual batle Antoni Noguera "qui ha lluitat perquè no vegi la llum un projecte com Ses Fontanelles que només hauria fet mal al territori sinó que també al teixit econòmic del petit comerç".

Per la seva part, Bernat Coll, ha mostrat el seu agraïment per l’interés mostrat per aquesta iniciativa que poc a poc va agafant més força dins Mallorca. Coll assegura que es necessari recordar la importància social i econòmica del petit comerç i més encara ara quan arriba una època on se sol fer més consum.

La Petigrossa, la campanya de Nadal del petit comerç, basa el seu funcionament en el sorteig d’un gran premi valorat en 124.000