MÉS per Mallorca espera que el senador Antich sigui coherent i no doni suport al 155

Busquets: "No veiem que voti diferent del que ha expressat fins ara Armengol"


La formació ecosobiranista espera que el senador socialista Francisco Antich no voti a favor del 155, en coherència amb el que defensa actualment Francina Armengol, qui ha manifestat que no vol "ni DUI ni 155". "No veiem que voti diferent del que ha expressat fins ara Armengol", ha assenyalat la coportaveu de MÉS per Mallorca, Bel Busquets qui també ha recordat que Antich com a senador autonòmic "ha de representar el diuen aquest AcordspelCanvi i no donar suport a la ingerència de l’Estat espanyol damunt les institucions".

MÉS per Mallorca destaca que el que es votarà a final d’aquesta setmana al Senat suposa la suspensió de l’autonomia i de la democràcia. "No ens agrada que ningú que cregui en la democràcia voti a favor del 155", ha assegurat el també coportaveu David Abril, qui reivindica el vot de la dignitat del no del i de les socialistes que no varen votar la investidura de Mariano Rajoy. "Si el no hagués guanyat ara tal vegada tindríem un interlocutor vàlid i seria possible el diàleg”.

Debat de Política General

Demà al Parlament comença el Debat de Política General, un esdeveniment que hauria de permetre un "autèntic debat i no una suma de monòlegs", ha assenyalat Abril qui ha destacat la necessitat de promoure l’escolta activa i de crear diàleg.
MÉS per Mallorca aprofitarà per posar damunt la taula reivindicacions que han quedat pendents com els "impostos ecològics o fixar dates per convocar les oposicions i poder millorar la qualitat del servei públic". També MÉS per Mallorca tindrà en el punt de mira del seu discurs qüestions de sobirania que no arriben mai com un millor finançament o un REB just, i també assignatures pendents com la cogestió aeroportuària o la gestió del litoral.