MÉS PER MALLORCA DEMANA CONTUNDÈNCIA EN EL RECURS AL CAS NÓOS I QUE ES RETORNIN ELS DOBLERS

La formació ecosobiranista dóna suport a la decisió de l’Advocacia de la Comunitat Autònoma de recórrer la sentència


Des de la visió crítica que ha mantingut amb la sentència de l’anomenat cas Nóos, des de MÉS per Mallorca volen felicitar el Govern per la decisió de recórrer-la davant el Tribunal Suprem si cal, sobretot «per recuperar els doblers públics malbaratats».

Per al coportaveu de MÉS, David Abril, «és una burla dir que pagar gairebé dos milions d’euros per un event esportiu dels que organitzava l’institut de Diego Torres i Iñaki Urdangarín està ben pagat perquè ni era el preu de mercat, ni ha contribuït en absolut a la desestacionalització turística». Per això si hi ha la més mínima opció de reconèixer això com un malbaratament i recuperar els diners tudats, des de la formació ecosobiranista són partidaris de treballar-la.

Per a MÉS per Mallorca, la lluita contra la corrupció, a més d’assumir les corresponents responsabilitats polítiques i penals, passa per la restitució de danys, en coherència amb allò que la majoria de la gent reclama davant el saqueig de l’erari públic: «que tornin els doblers».