MÉS per Mallorca defensa el petit comerç davant la demagògia del PP

Campomar: "Donarem suport a qualsevol via, ja sigui per terra, mar o aire, per aturar les grans superfícies"


"Donarem suport a qualsevol via, ja sigui per terra, mar o aire, per aturar les grans superfícies" i estarem al costat de les petites i mitjanes empreses, l’esquelet de l’economia i el comerç de la nostra terra". Amb aquestes paraules, la diputada Joanaina Campomar ha defensat la posició de MÉS per Mallorca al ple del Parlament davant la moció presentada pel PP sobre petit comerç. Campomar ha recordat als populars que "durant la legislatura passada es van negar a fer qualsevol cosa per frenar les grans superfícies" i que ara, al seu discurs "es tapen els ulls i no hi fan cap referència".

La diputada ecosobiranista ha recordat la feina feta des del Govern del Canvi, que va assolir el compromís des del primer dia de posar en marxa mesures per acompanyar al comerç de proximitat. "Volem recuperar les competències que ens pertoquen perquè hem de fer el possible per frenar les grans superfícies i perquè no estam d’acord amb les mesures ultraliberalitzadores del mercat posades en marxa pel PP", ha dit.

Campomar ha incidit en la importància dels nous hàbits a internet, a banda de les grans superfícies, davant el decreixement del petit comerç, ja que el PP només s’ha centrat en la venda ambulant. "Els nous hàbits a Internet són un problema i des de les institucions hem de donar ajudes i acompanyar el petit comerç per assolir aquest repte".