MÉS per Mallorca condemna l’atac irresponsable de Ciutadans a l’escola

Busquets: "La campanya d’adoctrinament és un capítol més d’ "a por ellos""


La portaveu de MÉS per Mallorca, Bel Busquets ha estat contundent amb el "maquiavèl·lic" debat generat per Ciutadans al Parlament de les Illes Balears relatiu a l’adoctrinament en centres educatius, una iniciativa que ha qualificat de falsa i irresponsable: "Vostès acusen, vostès demanen llistes negres, vostès es carreguen la presumpció d’innocència, demanant intervenció d’ofici si hi ha la més mínima sospita", ha assenyalat.

Busquets alhora ha defensat la bona feina que es du a terme als centres educatius de les Illes. "A les escoles i instituts de les nostres Illes no hi ha adoctrinament, sinó educació, en el més ampli sentit del terme. Les nostres escoles, que compleixen un paper central en la construcció d’una societat cohesionada, han fet possible la integració, sí, també en català, en una societat multicultural, plural i equitativa. Qüestió, de gran mèrit, en aquests moments de crisi social i democràtica que patim. L’escola és la garant de la igualtat d’oportunitats". En aquest sentit la portaveu ecosobiranista s’ha adreçat al portaveu de Ciutadans a les Illes, Xavier Pericay i li ha increpat: "Atacar l’escola, perseguir-la, és una enorme irresponsabilitat"

"Aquesta campanya de l’adoctrinament, és una persecució. És un capítol més de l’ «a por ellos», un crit lamentable de guerra. D’una guerra contra la democràcia i la llibertat, que l’estat de dretes ha empès contra la ciutadania. Perquè maquiavèl·licament, vostès ataquen la societat civil, a través de l’atac a l’escola", ha assegurat Busquets.

L’obsessió de Ciutadans a destacar la nostra diferència amb Catalunya i el País Valencià, països de parla catalana ha estat objecte de reflexió per part de Busquets, ja que evidencien l’objectiu d’aquest partit. "Què ens uneix amb el País Valencià, Catalunya i Illes Balears? L’obsessió de Ciutadans: la llengua catalana. Hi ha una cosa que també ens uneix: la manca de finançament"

Busquets també ha acusat Ciutadans d’irresponsabilitat per generar un debat fals que serveix per tapar que Ciutadans dóna suport al govern espanyol, en mans del PP, el partit més corrupte d’Europa. Un partit imputat per finançament il·legal, un partit amb més de 1000 imputats per corrupció"