Primera assemblea de dació de comptes

Els principals càrrecs de MÉS per Mallorca al Govern, Consell i Parlament han explicat les polítiques dutes a terme durant aquests primers 18 mesos de legislatura.

L’auditori de Ses Cases des Mestres de Santa Maria ha estat avui l’escenari de celebració de la primera assemblea de dació de comptes dels càrrecs de MÉS per Mallorca al Govern de les Illes Balears, Consell de Mallorca i Parlament. L’acte, que ha comptat amb la participació d’un centenar de persones, ha servit per exposar a militants i simpatitzants les polítiques dutes a terme durant aquests primers 18 mesos de legislatura a les institucions de la nostra comunitat autònoma.

La portaveu de MÉS per Mallorca, Bel Busquets, ha destacat que “hem passat d’un govern d’imposició a un govern de consens i diàleg”. Busquets ha recordat que “durant el primer any de legislatura Bauzá el PP va imposar 17 decrets, i tan sols es varen aprovar 3 lleis. Durant aquests 18 primers mesos de govern d’esquerres el Parlament ja ha aprovat un total de 17 lleis”.

Per la seva part, el vicepresident i conseller d’Innovació, Recerca i Turisme, Biel Barceló, ha assegurat que “el Govern ja té enllestits molts projectes pel que queda de legislatura i ja hem complert molts dels Acords pel Canvi i del programa electoral de MÉS per Mallorca”. “Darrera de cada acció del Govern hi ha el ferm compromís de dur a terme un canvi de model al nostre país”, ha conclòs Barceló.

Pel que fa al Consell de Mallorca, el seu president Miquel Ensenyat ha apuntat que “necessitarem més de 4 anys per deixar la nostra petjada, però tot i així avançam a bon ritme per aconseguir una Mallorca més social, més sostenible i més sobirana”.

Durant l’assemblea, els militants i simpatitzants de MÉS per Mallorca han demanar als membres dels equips de govern del Consell de Mallorca i Govern de les Illes Balears, així com també als diputats i diputades de la formació al Parlament, un total de 30 qüestions relacionades amb la gestió a les àrees d’agricultura, territori, cultura, sanitat, turisme, mobilitat, igualtat, educació, hisenda i esports.