MÉS per Mallorca celebra la primera Trobada Virtual amb la militància


La Comissió Permanent va retre comptes amb la militància

MÉS per Mallorca ha celebrat la primera trobada amb la militància, un nou espai de diàleg i par-ticipació que la formació ha posat en marxa per mantenir oberts canals de comunicació amb els militants, tot i les dificultats i limitacions imposades per la COVID-19. Així, la trobada s’ha fet de forma telemàtica.

D’aquesta manera, el partit segueix demostrant la seva aposta clara pel debat i la participació de la seva militància, tot i fer-ho en nous formats. "Volem seguir en contacte amb la nostra militància, tot i fer-ho via telemàtica. Sempre hem estat capdavanters i pioners en transparèn-cia i participació, i ara volem seguir d’aquesta manera, tot i les noves circumstàncies", ha as-senyalat el coordinador de la formació Antoni Noguera.

Els militants interessats s’havien d’inscriure per a poder participar i enviar les preguntes que volguessin. Tot seguit van rebre un enllaç privat en el qual van poder seguir en directe la xerra-da per part de sis membres de la Comissió Permanent dels ecosobiranistes. Així, s’ha pogut es-posar un informe de gestió realitzada, presentar el pla de treball pels mesos vinents, i atendre les preguntes i dubtes de la militància.