MÉS per Mallorca, al costat del funcionariat per defensar la carrera professional

El PP ha demostrat la seva incoherència, impulsant primer la carrera professional i impugnant-la ara des de la Delegació del govern espanyol


MÉS per Mallorca ha assistit aquest dijous a la manifestació organitzada per defensar el dret a la carrera professional i denunciar la seva suspensió tant al Consell de Mallorca com a l’Ajuntament de Palma. Aquesta reivindicació del funcionariat de les Balears és una reivindicació que ve de lluny i no és cap ’plus’, com ha arribat a afirmar Maria Salom, sinó un complement que serveix perquè puguin seguir formant-se i complir els requisits.

El portaveu de la formació ecosobiranista, Guillem Balboa, ha afirmat que la suspensió de la carrera professional és "una incoherència del PP, que va impulsar-la i ara la impugna des de la Delegació del govern espanyol". "Avui hem volgut ser a prop dels treballadors i treballadores perquè consideram que aquesta mesura és un dret que cal defensar", ha afegit.

Cal recordar que, tot i que ha estat durant aquesta legislatura que s’ha posat en marxa el complement de la carrera professional, va ser el Partit Popular qui va impulsar-lo l’any 2015, just abans de les eleccions.