MÉS per Mallorca agraeix la bona tasca de Caterina Mas al servei del partit i el país

El coordinador general, Antoni Noguera, i altres dirigents del partit han donat suport a l’ex-batlessa de Petra que avui s’ha acomiadat com a consellera del Consell de Mallorca

MÉS per Mallorca ha agraït aquest dijous horabaixa en una nota de premsa la bona feina de Caterina Mas al servei del país i el partit. La formació li ha volgut agrair en una nota de premsa els seus anys de dedicació, tant a l’Ajuntament de Petra com al Consell de Mallorca, on ha format part de la direcció de l’IMAS i, en aquesta segona etapa, del ple del Consell com a consellera electa.

Mas, que va ser batlessa de Petra, va ser escollida el 2019 com a consellera electa per MÉS al Consell. Aquest dijous ha assistit al seu últim ple, en què ha renunciat a la seva acta en compliment del codi ètic de la formació ecosobiranista. En aquest ple de comiat hi ha assistit, entre d’altres dirigents, el coordinador general, Antoni Noguera.

Caterina Mas s’ha acomiadat aquest dijous del ple estant “convençuda que es des de la política que es poden canviar les coses” i ha assegurat ser “afortunada per estar dins un grup polític amb un valors ecologistes, feministes, municipalistes i un gran defensor de la llengua i la cultura de Mallorca, per estar dins uns grup de grans persones i com exemple els consellers presents amb qui he viscut i seguiré vivint grans moments”.