MÉS per Inca avala la feina feta per Alice Weber qui continua al capdavant de l’agrupació

A la VII Assemblea General s’han renovat els càrrecs de Coordinació, de portaveu i de la Comissió Permanent


L’agrupació de MÉS per Inca va celebrar ahir la seva VII Assemblea General, on s’han renovat els càrrecs de Coordinadora i Portaveu de l’agrupació, així com els tretze membres restants de la Comissió Permanent.

Qui ha estat coordinadora els darrers dos anys, la regidora d’Educació, Formació i Treball de l’Ajuntament, Alice Weber, ha comptat amb la confiança dels militants i ha estat renovada en el seu càrrec per dos anys més. També ha estat renovat en el càrrec de portaveu, l’historiador i membre de l’agrupació, Miquel Pieras.

La resta de la Comissió Permanent la conformen 13 persones, essent aquesta una composició majoritàriament femenina. Els elegits son: Toni Rodriguez, Biel Frontera, David Abril, Aina Ferrer, Jaume Reus, Helena Cayetano, Maria Alorda, Pere Quetglas, Elena Vilchez, Catalina Pericas, Antònia Sancho, Antònia Fornés i Núria Nadal.

A l’Assemblea General de MÉS per Inca s’han debatut el reglament de l’Assemblea, així com el reglament de funcionament intern. Els tres regidors actuals de MÉS per Inca a l’Ajuntament han donat compte dels darrers tres anys de legislatura i han projectat la tasca política a realitzar a curt i mitjà termini per dinamitzar i situar la ciutat com a referent del Raiguer i del Nord de Mallorca.

"Inca fa tres anys estava dormida, com una màquina que estava rovellada i amb peces rompudes pel desús. Ara Inca ha començat a moure-se i és gràcies a la participació de les persones de MÉS al Govern", ha dit Weber. S’han tractat temes diversos com els canvis educatius, culturals i de transparència, així com els projectes de gran calat social duits endavant a les àrees de MÉS per Inca, com ara el projecte de l’escola nova, el teatre, el conservatori, els plans de mobilitat, o plans pilots com el procés d’escolarització i la publicació de les despeses i factures de l’Ajuntament.

Per la seva part, el portaveu de l’agrupació, Miquel Pieras ha recordat als militants que "tenim molta de feina per endavant i hem vingut a fer-la. Sense MÉS el canvi no serà possible."