Més demana un canvi de rumb al govern espanyol i la concreció de mesures per fer font a la crisi


El portaveu adjunt Josep Ferrà assegura que la formació no serà còmplice de l’abandonament de les illes per part de Pedro Sánchez

El portaveu adjunt de MÉS per Mallorca al Parlament, Josep Ferrà, ha exigit avui un "canvi de rumb" per part del govern espanyol i ha instat a l’executiu de Pedro Sánchez a "donar resposta a les necessitats de les Illes Balears". En aquest context, Ferrà ha advertit que de no obtenir una resposta clara cap al territori més perjudicat per la crisi de la Covid-19, s’obrirà un escenari on MÉS incrementarà la seva pressió; no volem ser còmplices d’aquest abandonament per part de l’Estat a la ciutadania i a les institucions", ha assegurat el diputat ecosobiranista.

Segons Ferrà, "a partir de setembre s’acaben els ERTO i no tenim cap proposta mentre que Sánchez salva a Canàries i ajuda al País Basc però no a les Balears". Així, ha assenyalat que el Govern ha de planificar el 2021 i fer-ho sense saber si l’Estat estarà o no per a Balears és una qüestió que no és gens banal".

Ferrà també ha demanat als 8 diputats de les Balears en el Congrés "que es posin les piles" per a defensar els interessos de les Illes i que "no pensin tant en el vaixell de Madrid i si en el de les Balears".